Nu är det mindre än en vecka kvar tills Halv Åtta Hos Mig sänds. Visst är det spännande!! Jag kan knappt bärga mig!!!

 
Programmet visas den 12-15 oktober

Det är nästan ett helt år sedan allt spelades in så jag tror det är mycket som sagts som jag inte kommer att komma ihåg. Sen ska det så klart bli kul att se hur de klippt ihop allt och hur det såg ut från kamerakillarnas vinkel. Jag vet inte heller vad de andra deltagarna gett mig för omdöme eller vad de har sagt när de gjort husesyn. Dessutom ska det bli roligt att få se dem laga sin mat också!

Så här såg det ut i mitt kök efteråt, OCH DÅ HADE JAG ÄNDÅ HUNNIT KÖRA EN DISKMASKIN!! 
 
 
En sak som kommer bli lite jobbig är att bli påminnd om mitt långa fina hår som jag klippte av i ren impuls i våras. Det var så långt och tjockt att det gick hur lätt som helst att göra fina frisyrer. Men det är ingen idé att sörja det nu. Jag behövde väl lite omväxling helt enkelt och det växer ju trots allt ut!

 
 
Håruppsättningen från finaldagen: 
 
 

 

Sov Gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

dixiwonderland november 19, 2015 - 13:14

Men gud va spännande

Svara
katarinasodkt november 19, 2015 - 13:14

Anna. Jättespännande! Jag ska givetvis kolla och hålla tummarna för dig! Vore skoj att träffas när din matlagningstid är över Jag och Eva i Luleå skulle tycka det vore skoj, dvs. blogg norrbottningarna!

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 13:15

Alltså JA det vore verkligen SÅ KUL!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.