Jag blev rätt så förvånad när jag svarade i telefonen idag och det var Gurkan i andra ändan. Jag måste erkänna att jag smygfotade honom när han jobbade i lördags så jag tänkte att neeej nu kommer han att säga något om det….

 

 

…Men så var det så klart inte utan han har flyttat till Boden nu och ville nätverka lite. Sagt och gjort vi träffades och tog en fika på Le Croissant. Tyvärr kan jag inte säga så mycket om vad vi pratade om för det var väldigt mycket brainstorming och lösa idéer.

En rolig sak är i vart fall att han kommer att ge sig in i och satsa på nöjeslivet i Boden. För mig känns det jättekul att ha någon fler i “samma bransch” att bolla saker med och sen är det så klart roligt att pendeln har vänt så att uteställena är intresserade av att jag ska vara delaktig i diverse projekt.

Ha en fin måndagskväll! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

mohammediblog, november 19, 2015 - 13:15

nice

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.