Igår vimmelfotade jag på Allstar i Boden åt Duo Nöje och det var awesome!

 
Jag for dit ensam men träffade på crazy-Lena och massor av andra roliga människor så jag fick en riktigt fin kväll. Jag och Lena tog en selfie och det gick väl sådär, haha!

I princip det första som hände när jag kom ut var att det här gänget ropade och jublade efter mig så jag hade inte kunnat få en bättre start på plåtandet. Jag blir alltid så jäkla taggad när de jag ska fota är riktigt party <3 <3 <3

 
 
En annan “stammis” som jag var glad att träffa på var “Snygg som fan”. Jag borde nästan göra ett Best-Off-Snygg-Som-Fan-Inlägg 😀

Det var Oktoberfest tema på Allstar med deltagare från Paradise Hotel men den enda jag träffade på var Gurkan som fick ställa upp och jobba extra i baren för att det kom så mycket folk. Jag har inte särskilt bra koll på de tv-program som Gurkan har varit med i men jag tycker att han är väldigt rolig som person. Nästa gång ska jag helt klart prova att beställa en “Glada Gurkan” fast jag har ingen aning om vad som är i den.

 
 
 
 
Jag vill också ha en rentatuering!
 
 
 
 

Avslutar med en lyckad selfie med mig Lena och Robert. Jag tycker faktiskt att vi blev riktigt fina. Synd bara att man inte såg Roberts fina oktoberfest-dräkt.

Jag måste erkänna att jag inte hade kollat upp ordentligt att det var Oktoberfest. I så fall hade jag tagit mina läderhosen som jag sydde förra året! Det enda som var lite jobbigt den gången var att en kille trodde att jag hörde till personalen och blev irriterad på mig för att jag pratade med min kompis istället för att ta upp en ölbeställning av honom… Nåväl det redde ju ut sig när han förstod att jag inte jobbade där utan faktiskt frivilligt klätt ut mig.

Resten av vimlet från igår hittar ni på duonöje.se!

Mer bilder från förra årets Oktoberfest finns här 😀 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

vesterberg1, november 19, 2015 - 13:18

Det skulle vara väldigt intressant om du gjorde de haha (annars kan du skicka bilderna till mig, vesterberg1@hotmail.com)

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 13:18

Haha eller hur. Blir mycket att kolla igenom jag tror att du är med lite här och där!

Svara
vesterberg1, november 19, 2015 - 13:18

Ja man vet ju aldrig vart jag kan dyka upp

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 13:18

😀 Men det är vällan bra!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.