Swedish Blogposts

Boden By Night Goes Youtube

Idag har jag gjort något som jag fullkomligt älskade när jag var yngre. Jag har spelat in ett filmklipp! Nu är det “bara” jobbet att klippa ihop allting kvar…

 
Jag hade nästan glömt bort det men vi hade en analog videokamera när jag var i 12-årsåldern och jag spelade in massvis med filmer med den. Ofta var det diverse skräckfilmer som handlade om en flygande kniv (en kniv fastknuten med en fiskelina längst fram på en hockeyklubba….). Ett annat återkommande tema var lergubbar som blev mosade av varandra på olika sätt så att ögonen ploppade ut (och blev uppätna).

Den här gången har jag spelat in ett klipp om en rolig sak som hände i “Halv Åtta Hos Mig”. Jag kommer alltså inte kunna ladda upp klippet åt er för än efter tv-programmet har sänts. Har ni något tips på något annat som ni skulle vilja se ett youtubeklipp om?

 
Sov Gott! /Anna Munkhammar

2 thoughts on “Boden By Night Goes Youtube

  1. cavegirl50, says:

    Ska bli spännande att se klippet

    Sv: Ljuslyktorna kommer från House Doctor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.