Idag har jag gjort något som jag fullkomligt älskade när jag var yngre. Jag har spelat in ett filmklipp! Nu är det “bara” jobbet att klippa ihop allting kvar…

 
Jag hade nästan glömt bort det men vi hade en analog videokamera när jag var i 12-årsåldern och jag spelade in massvis med filmer med den. Ofta var det diverse skräckfilmer som handlade om en flygande kniv (en kniv fastknuten med en fiskelina längst fram på en hockeyklubba….). Ett annat återkommande tema var lergubbar som blev mosade av varandra på olika sätt så att ögonen ploppade ut (och blev uppätna).

Den här gången har jag spelat in ett klipp om en rolig sak som hände i “Halv Åtta Hos Mig”. Jag kommer alltså inte kunna ladda upp klippet åt er för än efter tv-programmet har sänts. Har ni något tips på något annat som ni skulle vilja se ett youtubeklipp om?

 
Sov Gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

cavegirl50, november 19, 2015 - 13:20

Ska bli spännande att se klippet

Sv: Ljuslyktorna kommer från House Doctor

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.