Hej vänner, det känns som att jag om och om och om (och om och om…) igen svarar på samma frågar. Dags att samla de vanligaste i ett inlägg igen kanske? Redo?

 
 
1. Är det fortfarande problem när du ska vimmelfota på Allstar i Boden?

NEJ, Allstar har nya ägare och de är trevliga och gulliga mot mig. De blir jätteglada om jag kommer till dem och fotar!

2. Måste du betala inträde på krogarna i Boden?

NEJ, förut betalade jag in mig på uteställena, det vill säga på flera för att fota mm om det ville sig illa. Tack och lov behöver jag inte göra det längre!

3. Är du VIP?

JA men inte överallt. Krogarna verkar ha insett att det jag gör gynnar dem 😀

4. Får du betalt för att fota?

JA, när jag fotar åt Tidningen Extra och Duo Nöje (eller någon annan) får jag betalt.

5. Varför vimmelfotar du inte lika ofta som förut? 

Det blev alldeles för mycket arbete att fota varje helg. Framförallt under den perioden som jag motarbetades blev det helt enkelt för tungt för mig. Men inget ont som inte för något gott med sig, jag tvingades att skriva om andra saker istället och tack vare det har sidan blivit en riktig blogg! Jag trivs mer med det för det är roligare att arbeta med varierande inlägg. Regelrätta vimmel gör jag numer när jag får betalt för det arbete som jag lägger ned.

6. När sänds “Halv Åtta Hos Mig”?

Den 12-15 oktober!!

7. Vem är det som fotar modebilderna på dig?

Hallå, det är ju JAG som fotar! Det finns inte någon “mystery man” bakom kameran.

8. Varför är aldrig din sambo med på bloggen?

Min sambo har en väldigt hög personlig integritet och vill inte figurera på bloggen. Det är jag som har valt att dela med mig av mig själv och mina bilder till 1000-tals människor, inte han. Däremot stöttar han mig och tycker det är kul att jag har något som jag brinner för. Egentligen är det ganska skönt att bloggen får vara “min grej”.

9. Tjänar du pengar på bloggen?

JA. jag tjänar något öre per sidvisning och om någon av de produkter jag länkar till kommer från ett märke som min bloggportal nouw samarbrtar med kan jag få betalt 70öre ifall att någon klickar på länken…

Inte mycket med andra ord… Men indirekt tjänar jag ju pengar på bloggen eftersom att den leder till fotojobb.

Sov Gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

mee.animal, november 19, 2015 - 13:23

Vadå halv åtta hos mig?! Ska du vara med där?

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 13:24

Jajamän 12-15 oktober sänds det. Ska bli jättespännande att se!

Svara
ouratilio, november 19, 2015 - 13:24

Roligt att få läsa lite "behind the scenes"

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.