Swedish Blogposts

NEW IN: 70s Autumn

Shoppat lite med mamma i lördags. Det är ju så att när pappa drar iväg på älgjakt så måste ju hon och jag hitta på annat. Jag hade bestämt mig för att jag inte behövde köpa någonting…. Fast okej ett par jeans och en varm töja är ju praktiskt nu när det är höst så det räknas väl inte??

 
 
 
Koftan bak och fram!
 
 
Jag tyckte jag inte alls om den här koftan när jag såg den, eller rättare sagt, jag såg den inte. Men mamma var sugen på en stickad tröja fast helst utan knappar… Praktiskt lagd som hon är vände hon den bak och fram så att hon fick sidan hon tyckte om fram istället. Bless me vilken trendig morsa jag har!

Plötsligt var den trista koftan snygg och då var jag också tvungen att köpa den. Coola har sina kläder bak- och fram, det vet väl alla!

 
 
 
 
Ha en bra måndag! /Anna Munkhammar

/ Kofta- HM L.O.G.G. (ja jag bär den bak- och fram) / Utsvängda Jeans – Lindex / Keps – Boden By Night /Skor – Y.R.U. /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.