Alltså hur sjukt är det inte att Loreen var på Allstar i BODEN igår. Det är en totalt alldeles jättegalen bokning!

Spenderade kvällen med Lena, A.K.A. “Crazy Lena” som jag brukar säga ibland (inte helt obefogat med tanke på att hon varit mästare i “maratondans” och ständigt drar hem vinster i diverse tävlingar med sina rim. För att inte tala om allt annat hon hittar på och tro mig, hon har en övertalningsförmåga utan dess like).

 
Den här gången hade hon bokat bord på Allstar för att vi skulle äta hennes favorit “Allstar Plate” innan Loreens spelning. Hon hade räknat ut att det var bättre att komma dit tidigare och lägga pengarna på mat istället för att gå ut sent och betala inträde. Klok kvinna det där!

Visade sig att det var fler som tänkt i liknande banor för det var smäckfullt både på över- och nedervåningen. Lägligt nog fick vi ett bord precis närmast scenen!

Även Lena plåtade lite med mobilen 😉
 
 
 
Allstar Platen är hyfsat billig så man kanske inte kan ställa de allra högsta kraven på den men jag är väl inte riktigt lika förtjust som Lena. Quesadillasarna och dippsåserna var goda men hamburgarna kändes jättetråkiga. Halvade prefab-burgare med bröd och ost bara. Nix, det krävs att de är grillade över eld och en väääldigt lång skotertur för att jag ska äta vanliga hamburgare. Dock var jag vrålhungrig så resten gick åt!

Om ni nu undrar varför jag har en yllekofta på mig på krogen berodde det ju på att jag blev utringd till middagen med väldigt kort varsel så jag kom helt enkelt som jag var +läppstift.

 

Senare efter maten fick vi tillökning i vårt bord med några gamla bekanta till Lena. Faktskt måste jag säga att igår var det många blandade åldrar på Allstar och jag tycker att det blir en väldigt trevlig stämning då. Smart drag att rikta in sig på 25+ segmentet!

 
 
Lovade Micke att inte lägga ut bilden ifall hans såg dum ut och well… var väl snarare jag som ser lite trög ut när jag skulle försöka se till att jag höll fingrarna rätt!

Tyvärr kunde jag inte fotografera med systemkameran på Loreens spelning utan det fick bara hennes egna fotograf göra. Men hon var underbart bra, Lena har filmat med mobilen fast ljudet blev dåligt för det var en högtalare precis bredvid. I verkligheten var det helt sjukt hur klockren hon är med rösten. Det är mäktigt när någon har en sådan kontroll som hon hade! Som sagt, en världsartist, på en liten krogscen i Boden…

 

Loreen igår Smiley grin Synd att hennes röst inte gör sig rättvisa på filmen för vi stod precis bredvid en högtalare och…
Posted by Anna Munkhammar on den 27 september 2015

 

Overkligt. /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.