Igår blev jag anlitad av Tidningen Extra att plåta lite på Boden Queer Film FestivalInte helt fel för jag var redan innan sugen på att gå dit och alltså det var verkligen jättefint ordnat! <3

 
 
 
Träffade på Sara Becker som spelar huvudrollen i filmen Någonting måste gå sönder. Allstå å det hade varit så kul att se den filmen för den har ju bland annat vunnit pris för “Bästa Film” i Rotterdam. Ikväll pratade dessutom Sara om filmen efter att den vistas (även det missade jag 🙁 ).
 

Har du nu ännu inte märkt att staden är full av regnbågsflaggor behöver du inte misströsta för Boden Queer Film Festival pågår hela helgen.. Fler av mina bilder från festivalen hittar ni i Tidningen Extra på torsdag!

Senare på kvällen…
 
 
 
 
“Lyckligt ovetandes” om det passade ju den här killen perfekt in i regnbågstemat! så förvånad jag blev när han kom ridandes på sin bålgeting med en hjälm som han klistrat fast dreads på!? OCH SKÄGG!!!
 
 
Nåväl, kvällen slutade i vart fall normalt med lite korspel och mys.

Ikväll spelar Panetoz på Lotus och Loreen på Allstar. Jag har velat in i det sista men kom fram till att det verkligen vore häftigt att få höra Loreens röst live så det blir nog så att jag väljer att se henne.

 

 

Tjingeling! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.