Sådär nu har det kommit ett paket på posten med lite nya produkter att recensera. Vi kan väll säga som så att förväntningarna är skyhöga eftersom att jag köpt dem efter rekommendationer…

Är “Meet Matt(e) Nude” den ultimata ögonskuggepaletten??
 
 
 
Ingen mindre än Therese Lindgren har vid flera tillfällen påpekat hur mycket hon älskar “Meet Matt(e) Nude” från The Balm och självklart har det gjort mig nyfiken. Jag kollar i princip alltid recensioner på nätet innan jag köper något för i många fall när jag inte gjort det har jag haft oturen att lägga pengar på ren skit som jag faktiskt kunnat undvika med en snabb googling.

Vad utlovas? Ryktet säger att färgerna ska vara fina med ett naturligt uttryck, blandas/skuggas lätt samt vara bra pigmenterade. Just den här paletten har helt matta färger vilket jag tycker är snyggt till vardags. Jag har alltid ögonskugga med skimmer men är lite less på det och sugen på att testa matta skuggor nu.

Leave in serum kompatibelt med balsammetoden
 
 
För den som inte har koll på det kör jag på balsammetoden vilket bland annat innebär att jag inte använder hårprodukter som innehåller silikoner eller mineraloljor. Silikoner och mineraloljor lägger sig som en hinna på stråna och ger illusionen av ett lenare och friskare hår fast i verkligheten vårdar det ingenting! Dessutom går det inte att tvätta ur det från håret om man inte använder schampo som innehåller sulfater och sulfater torkar ut och skadar håret.

ALLA serum jag hade hemma innehöll silikoner (typiskt) så nu har jag beställt John Masters Organics “dry hair nourishment & defrizzer”.

Vad utlovas? ​Naturlig antifriz och lent hår utan att det blir flottigt eller klumpar. Skadade hårstrån döljs inte bara utan de naturliga oljorna ska vårda på riktigt. Förväntar mig en dryg produkt också då man bara ska behöva doserar någon droppe med pipetten i handflatorna och sedan fördelar ut det i längderna.

Vad tror ni, kommer de att leva upp till mina förväntningar? 

Hoppas att ni haft en trevlig lunch! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.