Jag vill lyfta fram ett roligt evenemang, eller egentligen ett jätteskrämmande evenemang som jag var för feg för att delta på riktigt i… Nämligen zombierun i torsdags! Jag var på plats men gömde mig baki kameran så att säga…

 
Det var alltså ett 3km långt motionsspår där zombies låg gömda längs vägen och så gällde det att ta sig igenom “levande”.

Tanken var att spåret skulle vara upplyst men något gick snett så det släcktes och blev becksvart i alla fall! Det enda som lyste upp något var norrskenet på himlen.

Som om mörkret inte räckte la sig dessutom en tjock dimma över backen. Jag trodde först att det var konstgjord dimma men nix moderjord hade tydligen bestämt sig för att hjälpa zombisarna på traven.

 
 
Första biten av spåret gick längs med en bilväg men när jag kom till skogskanten och hörde skriken där inifrån tog det faktiskt stopp för mig. Som tur var fick jag vara med och samla ihop alla zombies istället men nog lyckades de allt skrämma mig ändå!

Nästa år ska jag våga mig igenom allt!

Sov gott… /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.