Hej vänner, idag tänkte jag skryta om min kattkofta och kattröja. Kanske inte den mest smakfulla matchningen men ibland gör det mig på lite bättre humör att verkligen dundra på med färg!

 
 
 
 
Jag älskar både hundar och katter eftersom jag har både och som sällskap men av någon anledning gör sig katter oftare bättre på kläder och accessoarer. Jag har SÅ mycket kläder med katter på och har verkligen gått loss på det totalt sedan jag köpte Patrik. 

Egentligen borde jag kompensera med fler hundkläder. Britt är ju väldigt lik en varg så det borde inte vara så svårt att hitta något som ser lite fräckt ut om man söker på “wolf”.  /Anna Munkhammar

Kofta – Othermix / Kjol – Vila / Klocka – Okänt (köpt på Aliexpress) / Ring – Okänt (köpt hos guldsmed) / Skor – Okänt (Kinaskor) /

Du kanske tycker om

4 kommentarer

mee.animal, november 19, 2015 - 13:32

sv; Jaha men jag fokuserade på något som var lite längre bort på marken bara I fallet på mina bilder blev det lyktstolparna på tågspåret som fick stå i fokus innan jag höjde upp kameran. Jag tog alltså fokus på något och sen flyttade kameran till hur jag ville bilden skulle se ut

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 17:42

smart!!

Svara
Jenny november 19, 2015 - 13:32

Jättefin klocka, vad billig också!! Men har du beställt den från den sidan?

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.