Tänk att man kunde ha så kul på en torsdag!?

 
 
Ingen hade varken “riktiga” punkbyxor eller frisyrer och det måste väl ändå vara ett gott betyg! (om du undrar vad jag menar med “riktiga punkbyxor” kan du läsa det härJag fick till och med känna mig som hemma med min gamla poliströja när Thomas i Sista Försöket klädde ut sig till en polis-gris inför låten “Sexpolis”!
 
 
kassettband och vinylskivor
 
 
 
Jag passar gärna på att stödja band genom att köpa från deras merchendise. Den här gången blev jag sugen på både vinynskivor och kassettband men i vanlig ordning blev det en T-shirt. Tycker att det är kul med lite annorlunda T-shirts och Sista Brytet hade verkligen ett snyggt tryck på sin!
 
Punk, och så fika så klart!
 
 
 
Som sig bör på Havremagasinet så ska det ju vara lite mys och chit-chat med fika mellan det att banden spelar också <3 /Anna Munkhammar

Mer bilder kommer att komma i Tidningen Extra nästa torsdag

/ Polis T-shirt – Rusta / Sista Brytet T-Shirt – Sista Brytet (band-T-Shirt) / Läderkjol – Vintage (okänt) / Flexfitkeps – Boden by Night 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

mee.animal, november 19, 2015 - 13:34

sv; Haha vill du veta en hemlighet?? Jag har inte ens stativ?? Jag körde på tidsautomatik (A:et) och bara stängde av bixten, hade kameran på bilen, vinklade den lätt uppåt och höll andan haha. Vet inte vad du har för kamera men det kan ju vara det också Dock är min från 2003 tror jag? En Nikon D50.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.