Swedish Blogposts

Egentid Är Bäst Med Sällskap!

När solen åkte ned baki träden idag kände jag att jag behövde komma ut och få luft. Sagt och gjort, jag ropade “bilen!!” till Britt och hon älskar att åka så då springer hon till den direkt!

 

 
 
 
Runt Boden uppe i bergen finns det flera gamla militärfort och vi bor vid bergsfoten till ett av dem. Jag är inte upp dit särskilt ofta men idag fick jag ett il att se solnedgången igen fast från berget.
 
 
 
Solen hade redan försvunnit för ikväll men himlen var i vart fall vacker och jag fick den där lilla stunden med mig själv. Jag är extremt översocial som de som träffat mig knappast har undgått. Men jag är ändå väldigt mycket ensam också.
 
 
 
Eller, inte helt ensam kanske <3

Sov gott! /Anna Munkhammar

/ Kofta – Othermix / läderkjol – okänt (Secondhand) / Halsband – okänt (doppresent) /

4 thoughts on “Egentid Är Bäst Med Sällskap!

 1. Jenny says:

  Snygga bilder! Det är jättekul att läsa allt du hittar på! Din hund är söööööööööööttt!

 2. spar says:

  Hej Hanna,
  Jag är jätte glad att du följer mig!
  Du gör jätte fina bilder !
  Kommer att kicka på din blogg varje dag!
  Ha en trevlig kväll.

  1. Tack, ja jag tänkte att det kunde vara bra med lite spartips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.