När solen åkte ned baki träden idag kände jag att jag behövde komma ut och få luft. Sagt och gjort, jag ropade “bilen!!” till Britt och hon älskar att åka så då springer hon till den direkt!

 

 
 
 
Runt Boden uppe i bergen finns det flera gamla militärfort och vi bor vid bergsfoten till ett av dem. Jag är inte upp dit särskilt ofta men idag fick jag ett il att se solnedgången igen fast från berget.
 
 
 
Solen hade redan försvunnit för ikväll men himlen var i vart fall vacker och jag fick den där lilla stunden med mig själv. Jag är extremt översocial som de som träffat mig knappast har undgått. Men jag är ändå väldigt mycket ensam också.
 
 
 
Eller, inte helt ensam kanske <3

Sov gott! /Anna Munkhammar

/ Kofta – Othermix / läderkjol – okänt (Secondhand) / Halsband – okänt (doppresent) /

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Jenny november 19, 2015 - 13:38

Snygga bilder! Det är jättekul att läsa allt du hittar på! Din hund är söööööööööööttt!

Svara
spar november 19, 2015 - 13:39

Hej Hanna,
Jag är jätte glad att du följer mig!
Du gör jätte fina bilder !
Kommer att kicka på din blogg varje dag!
Ha en trevlig kväll.

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 13:39

Tack, ja jag tänkte att det kunde vara bra med lite spartips!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.