Igår skrev jag inget på bloggen för jag hamnade på ett bröllop!

En helikopter!?!
 
 
Inte varje dag som man spontant får klä upp sig och köra till ett bröllop med helikoptrar och fyra rätters middag!!

Det var Lenas son som gifte sig och hon hörde av sig till mig och frågade om jag kunde ställa upp som filmare. FILMARE!? Jag har inte hållt i en videokamera sedan jag och min kusin spelade in skräckfilmen“Kniven” med specialeffekter utav ketchup.

Bröllop är verkligen en sjukt stor händelse i livet så ja det var jättenervöst att ha ansvar för deras bröllopsfilm. Speciellt eftersom bruden är från Ryssland och alla släktingar som inte kunde komma ska se filmen.

 
Det riktigt syns hur nervös jag var, men, allt eftersom kvällen gick kunde jag slappna av och det var faktiskt förvånansvärt kul att filma.

Tänk vad de ska skratta sen när de ser alla tokigheter som jag fick med. Bland annat när bruden kastade blombuketten så att den fastnade i taklampan och de fick flytta honnörsbordet för att klättra upp på det och ta ned blommorna!!

 
 

Ha en underbar söndag! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

robinochalexandra, november 19, 2015 - 13:45

Vi är mycket nöjda och ville bara säga att du gjort ett bra jobb. Du har verkligen fått med det mesta och allra viktigaste och från intressanta vinklar! Det är även folk vi pratat med runtomkring som var imponerade över att du aldrig "satt ner" utan var på hugget hela tiden! Kul att du kunde komma. Vi är jätteglada att du kunde hjälpa till och hoppas du hade en bra kväll och att maten föll dig i smaken! /Brudparet

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 13:45

Tack så mycket för er kommentar, jättefint skrivet! Det var roligt att ha fått vara en del av er dag och maten var jättegod!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.