Ända sedan jag startade Boden By Night har jag blivit frågad om jag är VIP på något uteställe och svaret har alltid varit nej. Tills nu!

 
Visserligen har jag inte behövt köa eller betala in mig på uteställerna de gånger som jag arbetat med att fotografera sedan ungefär början på det här året men det har i regel bara gällt när jag fotat åt Duo Nöje eller Tidningen. 

Nu har jag fått mitt första VIP-kort genom bloggen och det är på nattklubben Lotus! Jätteglad för det kommer att underlätta SÅ MYCKET och sedan tycker jag att det är en fin gest som visar att de uppskattar mitt arbete <3

Nu ska jag jobba på en ny och fräschare höstdesign på sidan. Kram! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.