Pressvisning av Flocken

av Anna Munkhammar

Nu är det läggdags sedan länge, men, kan stoltsera med att jag blivit bjuden på ytterligare en pressvisning av en film. Den här gången är det “Flocken” som jag ska få se på bio nästa tisdag.

 
Mycket har spelats in i Harads utanför Boden (ni vet, det där stället som bara hör till Boden när det passar stadsborna. Som typ när Haradsrevyn är i farten, då hör Harads till Boden 😉 )

Tyvärr handlar “Flocken” om en tjej som anklagar en kille för att ha våldtagit henne och sedan tror inte samhället på det utan hon smutskastas som en lögnare. Det är jättebra att sådana viktiga saker lyfts men jag har så svårt att se det för jag lever alltid mig in för mycket i filmer. Blir förbannad och arg bara av att läsa att den ska handla om det så hur illa berörd kommer jag inte bli av att se det då??

Sov Gott! /Anna Munkhammar

You may also like

Lämna en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.