Raggarbrud på Cruising

av Anna Munkhammar

Hej jag måste bara få flasha med bilderna från den snygga Camaron jag körde på Boden Cruising i lördags. Det låter konstigt men det är världens bästa förfest att få köra runt i ett led av mullrande bilar.

 
 
Raggarkulturen är ju extremt stor i de här trakterna och det är verkligen något som träffat mig rätt i hjärtat sedan jag blev hemvändare <3 Sprang runt och fotade så många bilar att jag fick slut batteri senare på kvällen när jag skulle vimmelfotografera på Lotus!
 
Här kommer ett urval av de läckra bilar som invaderade stan igår:
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev ett jäkla drag på travet efteråt och det grämde mig verkligen att det krockade medpremiären av Lotus. Missade dessutom Syster Sol på Allstar också. Ibland händer verkligen bara allt roligt samma kväll 🙁 Sov Gott!! /Anna Munkhammar

/ Blus – okänt (vintage) / Kjol – Sydd av Holmérs Mjölby (Vintage från Försvaret) / Skor – okänt (vintage) / Glasögon – Ray-Ban / Örhängen –  okänt (Vintage) /  Skärp – okänt (vintage) / Blå bil – Chevrolet Camaro /

You may also like

Lämna en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.