Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje och Tidningen Extra

Egentligen smygöppnade Lotus redan i Fredags med Movies 30+ men igår var det “riktiga” premiären. Jag var där och vimmelfotade åt både Duo Nöje och Tidningen Extra, svettigt! Skönt att det var rejält med drag så att många ville vara med på bild.

 
Hade dock en liten kris i början då batteriet tog slut, mardrömmarnas mardröm! Jag fick springa ut till bilen och leta efter laddaren där. Som tur var hittade jag den och jag kunde ladda batteriet en stund i baren. Voj voj det var nära en smärre katastrof men slutet gott allting gott!

Kolla förresten vad snyggt det blivit efter renoveringen!!! Jätteläckert och häftigt med alla lampor och effekter. Svårt att föreställa sig att det skulle bli så bra när jag var där och fotade under arbetets gång.

  
 
Ken Ring i dimman
 
 
 
Förlåt jag kanske trampar någon på tårna nu men måste vara ärlig och säga att jag blev lite smygbesviken på Ken Rings framträdande. Det var en riktigt härlig stämning i luften, Lotus har satsat stenhårt på renoveringen och nyöppningen var jäkligt bra. Då kan jag faktiskt tycka att det är lite nonchalant av Ken Ring att supa sig knall och stå och ropa/sjunga bredvid scenen bakom en högtalare medan hans kompisar filmar honom i flera låtar innan han ens kommer upp på scen…

Tillslut efter lite lockande och pockande kliver han fram och showen drar igång. Ken Ring sjunger och halsar från flaskan och efter ett tag går jag upp på At The Top…

Kanske blev det bättre sen eller så kan det hända att det bara jag som inte förstår mig på. Hur som helst gjorde inte det någonting för känner man för det kan en gå upp en våning till At The Top och ha trevligt där istället. -och det hade jag!

 
Träffade bland annat på de här sköna bloggläsarna som var världens gulligaste! Vi dansade lite, pratade om konst och hade kul. Går inte att beskriva hur glad jag blir när jag träffar på läsare! Att få se ansikterna bakom statistiken. Det är häftigt och alltid jättetrevligt också <3
 
 
Resten av vimlet kommer ni att hitta på duonoje.se (fast det är inte uppe än) och i Tidningen Extra som kommer ut på Torsdag. Lovar att uppdatera er så snart jag vet när bilderna finsn tillgängliga!

Nu ska jag chilla och ha lite söndagsmys med film <3 <3 <3 /Anna Munkhammar

/ Blus – okänt (vintage) / Kjol – Sydd av Holmérs Mjölby (Vintage från Försvaret) / Glasögon – Ray-Ban /  Bälte – okänt 8vintage) / Örhängen –  okänt (Vintage) / Skärp – okänt (Vintage) /

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.