På Boden Cruising i helgen ska de inte bara dela ut ett pris till den finaste bilen utan ävenutse en person som är bäst tidsenligt klädd.

 
Enda sedan jag fick veta det har jag velat skriva ett ordentligt inlägg om det men så blev jag sjuk… Fast desto roligare att bli frisk och äntligen vara i full gång med att plåta vintage-tips! ALLTSÅ Å JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR DEN HÄR IDÉN!!

Skriver ett inlägg med alla regler nu på en gång så att ni får nys om tävlingen lite tidigare och sen senare i eftermiddag kommer ett inlägg med lite vintage-styling.

 
Så här fungerar tävlingen

-Tävlingen kallas “Concours d´elegance”. Kort och gott innebär det att man ska matcha veteranbilarna med tidstypiska kläder. Man måste inte ha en egen bil för att delta utan det kommer att finnas en veteranbil på plats som samtliga deltagare fotas med.

– För att delta klär du dig tidsenligt till din veteranbil alternativt den röda affischbilen som är från sent 50 tidigt 60-tal. Besök sedan juryn och bli fotograferad mellan kl 11.30 och 15.00 så att de vet att du är med.

-Både kvinnor och män kan så klart delta men barn måste ha lov från sina föräldrar.

 

Vinnaren kommer att ropas ut i samband med prisutdelningen av bilutställningen och priset är en professionell fotografering av Åbergstorp Fotografi.

​Hoppas på finväder imorgon! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.