Hej, ni missar väl inte att det är Kulturnatta i Boden imorgon? Jag hade überstora planer men förkylningen har gjort mig sängliggande i flera dagar så blev tvungen att tagga ned lite. Discolampor, födelsedagstårta mm har fått stryka på foten men jag är övertygad om att det kommer att bli awesome ändå!

 
Det bästa är att bloggen firar 1 år på kulturnatta, ETT ÅR!!!

Jag har lovat att dela ut paket till de 10 första besökarna så skynda er att hälsa på mig! Mitt tält kommer att finnas på gågatan och jag ska ta dit massor av konst, bilder och så kameran förstås. Jag börjar ca kl 16.00

T-shirts och Kepsar…

Utmärkt har hjälpt mig att ta fram tre olika T-shirts med tryck. Jag tycker själv att de är döläckra och jag tror helt klart att de kommer att vara kult inom en snar framtid! B-)

 
 
 
 
 

Blir premiär för T-shirts på Kulturnatta med andra ord!

Jag har ju sedan länge haft snap-back kepsar med Boden By Night logon på men för att blidka era önskemål har nu B-brodyr fixat fram flexfit-kepsar också. Alltså YES de blev så snygga och ni har rätt Flexfit har verkligen den bästa passformen. Självklart är även de här broderade med en vit tråd som lyser i mörkret 😉

Jag har inte orkat fota någon bild på kepsarna än men det kommer. Got Natt!! /Anna Munkhammar

/ T-shirt – Boden By Night / Kjol – Vintage (sydd av min kollegas mamma / Solglasögon – Prestige /

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.