Idag har jag hängt lite med “Crazy-Lena” vars son skulle på Hungs bröllop och hon ville absolut titta på bröllopskvortegen som gick genom stan….
 

Sagt och gjort jag hämtade upp Paparazzi-Lena och herrejessus vad jag fått skratta och gömma mig bakom mina solglasögon!! B-)

Blev mutad med både milkshake och en varm macka av Lena men får erkänna att det faktiskt var lite kul att se alla fina bilar och uppklädda människor åka genom stan. I bilen längst fram hade de till och med ett kamerateam och alla tutade och vinkade glatt (utom möjligen lokaltrafikens bussar…).

 
 
För er läsare som inte känner till det är Hung en av stans krog- och restaurangägare som satsar en hel del på Bodens nöjesliv. Så jag säger grattis till brudparet och ser fram emot nyöppningen av Lotus nästa helg!

Nu ska jag iväg och fota i Luleå på Musikens Makt. Ha det gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.