Alltså ja de har kommit!

 
 
SÅ snygga!

Egentligen är det lite för varmt för boots nu men jag kunde inte hålla mig från att flasha med dem ändå när jag och Lena käkade middag på Allstar.

 
 
 
 
 
 
Idag kommer att bli superkul men stressig! Jag ska snart på pressvisningen av “Så ock på Jorden” och sen ska jag även fota på premiären som är kl 7. Direkt efter det kör jag tillMusikens Makt i Luleå.

Förväntansfull och nervös på samma gång. Allt ska bli roligt men ändå är det pirrigt i magen och det blir mycket som ska hinnas med! Hoppas att jag träffar någon av er antingen på premiären eller i Duo Nöjes tält på Musikens Makt! Kram /Anna Munkhammar.

/Skor – Y.R.U. / Jeans – Dr. Denim / Blus – Dorothy Perkins /

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.