Ni är några som undrat vad jag hade för ett snyggt nagellack i mitt förra inlägg… Det ska jag tala om för ett att lacket är från Essie i färgen “Watermelon” som jag fått gratis i min senaste Elle Tidning. Färgen hade riktigt bra täckning för jag behövde bara måla ett varv.

 
Alltid när jag lackar numer använder jag ett baslack från Essie (som jag köpt billigt på Rusta så förmodligen något utgående sortiment) och sedan ett topplack som heter Seche Vite.

Måste få slå ett slag för Seche Vite för det gör verkligen så att lacket torkar fort, det blir en glansig finish och lacket håller dessutom avsevärt mycket bättre. Många topplack gör ingen skillnad tycker jag, utom att lagret med lack blir tjockare och lossnar i stora sjok… MEN Seche Vite har jag inte velat vara utan sedan jag köpte det för det är faktiskt bra på riktigt.

 
 
Sov gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.