Halloj, så här har det sett ut på instagram senaste veckan.

 
 
 
Vill du följa mig på insta heter jag annamunkhammar där /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

8 kommentarer

ejweman, november 19, 2015 - 14:06

Grymt

Svara
replicoria, november 19, 2015 - 14:06

Du ser ut att ha ett najs feed! Blåbärjspajen ser provocerande god ut!

Svara
replicoria november 19, 2015 - 14:07

Lightroom är ett program från Adobe som inriktar sig helt på att redigera bilder. Jag ser att en del bilder tar du med en antingen system- eller kompaktkamera va? I lightroom så importerar jag bara RAW-formatsbilder och kan därefter redigera allt från vitbalans till ljsusättningen direkt i programmet. Sedan finns det pre-sets, alltså förutbestämda inställningar man kan använda (t ex timeless film har såna inställningar att bilden ser ut som att den är 40 år gammal) med ett musklick. Så det blir så sjukt mycket roligare och enklare att ta mycket kort eftersom redigeringen är lättare samt att efterkonstruera bilderna så de blir mer som man vill ha dem! Rekommenderas varmt! Man kan prova gratis i 30 dagar och sedan köpte jag det för 90 kr per månad

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 14:08

Farligt men låter som att det kan bli beroendeframkallande

Svara
luuringar november 19, 2015 - 14:07

Fina bilder =)

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.