8 thoughts on “Senaste från Instagram

  1. replicoria, says:

    Du ser ut att ha ett najs feed! Blåbärjspajen ser provocerande god ut!

  2. replicoria says:

    Lightroom är ett program från Adobe som inriktar sig helt på att redigera bilder. Jag ser att en del bilder tar du med en antingen system- eller kompaktkamera va? I lightroom så importerar jag bara RAW-formatsbilder och kan därefter redigera allt från vitbalans till ljsusättningen direkt i programmet. Sedan finns det pre-sets, alltså förutbestämda inställningar man kan använda (t ex timeless film har såna inställningar att bilden ser ut som att den är 40 år gammal) med ett musklick. Så det blir så sjukt mycket roligare och enklare att ta mycket kort eftersom redigeringen är lättare samt att efterkonstruera bilderna så de blir mer som man vill ha dem! Rekommenderas varmt! Man kan prova gratis i 30 dagar och sedan köpte jag det för 90 kr per månad

    1. Farligt men låter som att det kan bli beroendeframkallande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.