Alltså nä det är bara inte min dag idag!

Idag hade jag planerat att sluta tidigare från mitt vanliga jobb på värmeverket för att njuta av sommarvädret och måla lite i solen. MEN, haft yrsel hela dagen och tillslut mådde jag illa bara av att stå upp eller ens ligga och läsa.

Pallrade mig i vart fall iväg till Ica strax innan stängning och köpte färska tortellini för att faktiskt laga en riktig middag som jag lovat mig själv att jag ska i veckan.

SÅ, äntligen lagat middag och satt mig till bords för att äta den… vrålhungrig med tanke på att klockan är efter 10… Jaha då får man en plastbit i ena tortelinin?!

 

Jag vet att i det stora hela är det världens minsta problem och det är förmodligen inget som är äckligt med plastbiten men jag tycker bara SÅ SYND OM MIG SJÄLV NU!

Ja men ni förstår nog känslan av att äntligen må lite mindre illa och kunna äta och just då tugga i något hårt som man inte vet vad det är för att sedan plocka ut det ur munnen. Skönt att det bara var plast i alla fall.

Ger upp för idag och satsar på morgondagen! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Johannaday november 19, 2015 - 14:04

Usch…. Vad konstigt!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.