Swedish Blogposts

The Bull Boden – Recension

I fredags åt jag middag på The Bull och givetvis tänker jag berätta för er vad jag tyckte!

 
Vi beställde en en grillplate för två. Då får man grillat lamm, flankstek, fläsk och grönsaker på en gemensam tallrik. Sedan får man även tre olika såser och valfri potatis till.

Och alltså, det var verkligen supergott!! Två kollegor hade tipsat mig om att beställa just grilltallriken och jag är så glad att jag gjorde slag i saken.

Sist jag recencerade The Bull var jag inte riktigt nöjd med min potatisgratäng. Kan meddela att den var betydligt bättre nu, jättegod! Bra smak med kryddningen och vitlöken samt rätt konsistens på potatisen. Noterade även att de ändrat en del i menyn sedan dess.

 
 
 
Även såserna var goda, vi bytte ut bearnaisesåsen mot pepparsås för att jag inte är någon bea-fantast. Det var inga problem att byta och man fick ordentligt med sås vilket jag tycker är viktigt för jag älskar såser!
 
 
Förresten, man glömmer lätt vilken fin utsikt de har på altanen. Njut av att sitta ute så länge det går!

Ha en bra söndag! /Anna Munkhammar

2 thoughts on “The Bull Boden – Recension

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.