Hallå, nu är det många spännande events där jag kommer att medverka framöver!

 
 
Plocka fram almenackan för här har du din framtid serverad…
 
Pressvisning av “Så och På Jorden” (Boden)

Uppföljaren av publiksuccen “Så som i Himelen” har spelats in i Boden och jag har blivit inbjuden till pressvisningen som kommer att äga rum före premiären! Gissa om jag blev glad? Kommer dessutom att få möjlighet att ställa frågor till skådespelarna efter att jag sett filmen vilket känns både roligt och läskigt på samma gång.

Det gäller nog att jag verkligen ser till att tänka ut någon bra fråga innan för annars får en väl hjärnsläpp när det väl är dags.

Musikens Makt 21-22 Augusti (Luleå)

Jag kommer att hänga och plåta i Duo Nöjes tält, visst låter det kul! Kom och hälsa på mig vetja 🙂 Återkommer med mer info om tider och så.

Kulturnatta 27e Augusti (Boden)​

Det här kommer bara att bli dunderkul för VI SKA FIRA BODEN BY NIGHT 1 ÅR PÅ KULTURNATTA!!! Jag har fått ett eget tält på gågatan i Boden som jag får fylla med VAD JAG VILL! (Hehe)

Planerar för fullt för detta och har bestämt att eftersom ni är en stor del av min bloggkommer jag att dela ut födelsedagspresenter till de 10 första besökarna! 

Har dessutom en till överraskning på gång… MEN, jag vågar inte skriva ut det än för det skulle kännas jobbigare och deppiagre då ifall allt bara gick i stöpet. Vi får se!

Arvingarna på Allstar 28e Augusti (Boden)

Avingarna, känner att nostalgitrippen är ett faktum här. Kan inte bara missa det!

 
Boden Cruising 29e Augusti (Boden)

​Klart man ska på det!? Älskar cruising och alla fina bilar som visas upp. Dessutom ska det vara en tävling där som man inte måste ha en bil för att delta i. Återkommer med mer info om det! 

Lotus premiär 29e Augusti (Boden)

Hur spännande blir inte det? Jag kommer så klart att vara där med kameran och det blir awesome!

Åter igen blir det dessutom lite nostalgitripp även här eftersom att Lotus gästas av Ken Ring. Visst jag vet att han har nya låtar men för mig är han alltid förknippad med “Eld och Djupa Vatten” från 1999.

Så, nu kanske ni förstår varför jag velat ta det lite chill i helgen. Ska se till att lägga mig bra tider och äta ordentligt i veckan så att jag inte blir alldeles för trött i kroppen utan verkligen kan njuta av allt roligt som händer. Sov Gott!

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.