Så här snygg blev jag efter mitt besök hos Caroline på Frisyr!

 
Jätteskönt att ha klippt sig ordentligt. På sistone har det varit så slitet i topparna att jag friserat bort lite med kontorssaxen… Givetvis var ju resultatet därefter också!

Det bästa är att Caroline inte gnällde en massa över hårets kvalitet eller att jag färgat hemma osv. Haha! Nej men faktiskt så kan jag bli lite less när frisörer ger en skuldkänslor och klagar så att jag känner mig oförtjänt ful. Jag går ju trots allt dit för att bli ompysslad, ha en trevlig stund och bli fin. Huruvida topparna är slitna vet jag väl om det är ju i regel därför man bokat en tid!? Ibland känns det som att de ska dissa en så att man blir osäker och känner sig tvungen att köpa någon dyr produkt till ens “hemska” hår…

Jag kommer förmodligen att boka hos Caroline igen nästa gång. Hon var jätteduktig på att lyssna på vad jag tycker om och hur jag vill ha det klippt. Som bonus var det trevligt också och som sagt, inga moralpredikningar eller påtvingade schampon ;-D

 
 
Vill förresten tipsa om att jag bytt ut bilderna i min Lush-recension för att jag inte alls kände mig nöjd med de som var innan. Jag la ned så mycket på att testa produkterna och skriva texten och då kändes det jättetråkigt att vara missnöjd med bilderna. Men, “my blog my rules” , jag gjorde helt enkelt om och gjorde rätt. Spana in det här!

 
Sov Gott! /Anna Munkhammar

/ Blus – Vintage (mammas gamla) / Tights – okänt (beställt på Aliexpress) / Skor – Clou /

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.