Nu börjar det verkligen dyka upp förfrågningar om produktprover, sponsrade inlägg, inbjudningar till tillställningar mm. Jättekul tycker jag för det betyder att jag får uppleva massor av roliga saker och det leder i sin tur till att jag kan ge er mer spännande och varierande inlägg!
 
 
Samtidigt skapar det ett problem för jag vill för allt i världen inte att min integritet ska naggas i kanterna! Därför har jag tänkt ut en tydlig policy för vad som gäller pressutskick, sponsring, samarbeten, frilansjobb och reklam på Boden By Night.
 
Jag har länkat till det här inlägget från huvudmenyn så att informationen alltid är lätt att hitta för både samarbetspartners och läsare. Ni är alltid välkomna att ställa frågor ifall något ändå skulle vara oklart.
 

1. Det går inte att köpa min åsikt Jag skriver ALLTID ärligt till mina läsare om vad jag tycker.

Jag träffar dem ofta när jag är ute och då vill jag så klart kunna se dem i ögonen.
 
 

2. Jag är alltid noga med att skriva ut när jag samarbetar med någon, blivit inbjuden till eller fått något

Inlägg där jag fått betalt för att arbeta med ett företag är märkta med kategorin “Frilans, Samarbeten och Sponsrade Inlägg” . Inlägg där jag fått en produkt är märkta med  “Pressutskick“. Jag skriver också alltid i de första raderna av själva inlägget om det är ett samarbete mellan mig och ett företag, om jag fått något eller om jag gjort ett frilansjobb. 
 
 

3. Att skicka PR-produkter är ingen garanti för att komma med på Boden By Night

Det är ett eget val att sända ut pressutskick till mig och om de är intressanta kommer jag kanske att skriva om dem.

 
I slutändan är läsarna det viktigaste, jag ska tycka att det är relevant för dem att läsa om det. För att ge ett konkret exempel kommer jag aldrig att testa och skriva om bantningspiller eller annat som jag inte skulle hålla på med själv (!!)
 
 

4. Regelrätt reklam dvs banners mm.

Det finns utrymme för reklam i sidomenyn, ovanför headern och mellan inläggen. Bilder, text, animerade GIF och filmer går bra men reklamen ska inte störa läsarnas besök. Jag gillar t.ex. inte popups eller rutor som är “i vägen” för innehållet på sidan. Det här är ju helt subjektivt och det blir en avvägning som jag måste göra varje gång.
 
 

5. Övriga samarbeten, illustrationer, frilansjobb mm. Dörren står vidöppen för djupgående och roliga samarbeten!

Jag är duktig på att skriva, fotografera, rita och att tala inför grupp. Ofta vimmelfotar och minglar jag men som bekant gör jag väldigt gärna även skoterrelaterade jobb! Hör av dig om vad ni tänkt er så kan vi säkert skräddarsy något speciellt för er.
 
 
 
 

 

6. Brev, mail mm. från läsare

Jag blir jätteglad när ni kontaktar mig! Ni kan maila, skriva pm på facebook eller skicka brev och så finns ju kommentarsfältet här på bloggen förstås.
 
 

KONTAKTINFORMATION

Mail: anna.munkhammar@bodenbynight.se
Instagram: @annamunkhammar
Facebook: Boden By Night
 
Adress:
Boden By Night
Ostantillvägen 3
961 96 Boden
 
 
Jag är medlem i Better Bloggers samt deras upprop #JagSmygerInte
 
 
 
 
 
 
Den här texten kan komma att uppdateras om något behöver förtydligas alternativt att något nytt dyker upp. Senast uppdaterad: 2016-10-09

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.