Fint väder i någon vecka framöver?

-Det är min förtjänst!

Igår tyckte jag att det var lika bra att ladda inför hösten så grävde fram min favoritkofta ur garderoben… Inte nog med det, jag beställde dessutom hem tre nya stickade tröjor att mysa i…. Inte konstigt att det blev dags för lite mer sommarvärme då!? 😉

 
 
Köpte koftan i London och sen tyckte jag om den så mycket att jag köpte ytterligare en likadan andra gången vi reste dit(Ni som följt mig kanske minns att vi klantade oss och råkade boka två resor på olika datum utan avbokningsskydd… Så vi fick åka till London två gånger!)
 
 
 

Jag tycker att man blir superglad av tröjor med färg och det behövs ännu mer ju mörkare det blir. Så nu har jag som sagt klickat hem tre utstickande koftor från Othermix!

 

Kanske har det hunnit bli svalare ute tills de kommer hit. Ha en glad dag! /Anna Munkhammar

/ Kofta – Tenki / Kjol – okänt (Vintage som jag sytt om) / Skor – Chilli Shoes / Keps – Boden By Night / Halsband – Lindex / Ring – HM /

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Frida november 7, 2015 - 06:08

Fina bilder och snygg outfit

Svara
Anna Munkhammar november 10, 2015 - 15:53

Tack 😀

Svara
Jenny november 19, 2015 - 14:13

Å så snyggt!! Blir sugen på höst!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.