Nu har jag använt produkterna som jag fått från Lush ett tag så det börjar vara dags för ett utlåtande. Det har tagit lite tid att testa allt men det rör sig om 9 produkter och vissa saker tycker jag inte att det räcker med att använda en gång för att kunna säga om det är bra eller inte.

Jag har bestämt att inte recensera badbomberna av den enkla anledningen att jag inte har något badkar. Har använt bomber i fotbad men det är ju som inte riktigt samma sak.

Mask Of Magnaminty
 
 
Mitt ansikte har inga direkta problem med finnar men det är känsligt och därför är jag försiktig med att använda produkter i det. Jag har testat en hel del som utlovat ett rent och lent ansikte men istället hamnar det i obalans och huden spänner och börjar producera fett (med småfinnar som resultat).

Med det sagt var jag minst sagt försiktigt positiv till denna ansiktsmask, men det var inte för ros skull som Mask Of Magnaminty är en av Lush mest sålda varor.

Mask Of Magnaminty luktar mint och stelnar något efter en stund på huden. Masken öppnar upp porer och rengör. Det är malda adukibönor i så när man tvättar bort den kan man passa på att peela huden lite. Framför allt efter första användningen kunde jag tydligt se att pormaskarna på näsan var mindre!

 
Jag har sällan tålamod att lägga en hel mask i ansiktet så ett tips för den late (och ekonomiska) är att bara applicera Mask Of Magnaminty på sina problemområden och låta verka medan en borstar tänderna eller så. Mina porer är större på näsan och mellan ögonbrynen så jag använder masken där och sedan när jag tvättar bort den kan jag peela lite i hela ansiktet.

Personalen tipsade om att Mask of Magnaminty är bra att använda i samband med bastu. Jag har inte provat det ännu men låter jätteskönt så kommer att använda den nästa gång det är bastudax!

Lemony Flutter
 
 
Den produkt som intresserade mig minst visade sig vara den jag tyckte mest om. Lemony Flutter är en nagelbandskräm och jag har inga som helst problem med mina nagelband så känns som världens mest onödiga grej!?

Fast jag blev lite nyfiken när Jennifer pratade så väl om den och nu när jag använt den själv förstår jag varför… Den är väldigt fet så började smörja in naglarna och händerna när jag la mig i sängen för att sova. Som sagt jag har aldrig problem med mina nagelband men sedan jag börjat med Lemony Flutter har mina naglar blivit mycket starkare!

I vanliga fall är det bara ring- och lillfingret som växer sig fina men som ni ser på bilden är nu även tummarna och pekfingrarna fräscha! Ska till och med fila ned dem lite.

 

En jättebra sak som Jennifer tipsade om är att flytta över kräm till en liten burk så att det inte blir smutsigt av att man doppar fingrarna i den stora. Jag har den stora burken vid sängen och sedan har jag fyllt lite i en uggla som jag har på jobbet också.
 
Läppfärg (flytande läppstift)
 
 
 
Älskade verkligen mitt koppar-läppstift när jag hade rött hår och använde det varje dag i säkert en vecka. Färgen jag köpte heter “kraft” och det är supersvårt att få med på bild men är ett läckert metall/koppar skimmer i det som passade så himla bra med mitt röda hår!

Det känns anorlunda att det är så pass flytande men det är rejält pigmenterat och sitter hyfsat bra. Dessutom blev inte mina läppar uttorkade av det vilket är ett bra betyg för de är ganska lättirriterade (jag kan tex. inte alls använda babylips utan att de flagnar).

 

Kommer förmodligen köpa ett nytt flytande läppstift fast i en annan färg som passar bättre till mitt blonda hår, typ “självsäker” eller “beslutsam”.

Bronzer (Black Stockings)

 

Black Stockings är utformad som en kaka som smälter mot huden. Jag har använt den på benen i sommar för att våga gå runt i shorts utan att de annars kritvita benen ska blända mina medmänniskor. Tycker att det blir en fin färg med lite skimmer i men i och med att jag är så ljus får man vara försiktig så att det inte blir för mörkt och onaturligt.

Är det kallt (vilket det varit “några” dagar i sommar) kan det vara lite svårare att applicera bronzern jämnt för att den inte riktigt vill smälta. Ett stort plus är att den mjukar upp huden och luktar supergott!

Förvara den i en ask, jag glömde min i fönstret så att den smälte men det gjorde ju inget eftersom den formades efter asken när den stelnat igen. Kan däremot tänka mig att det inte hade varit lika kul ifall asken inte fångat upp den…

Fasta Parfymer

Den första spontana tanken var att de här parfymerna är perfekta att ha i handväskan eller att ta med sig i ett handbagage.

Men hur luktar de då!?

-Det är inga sockervaddsdofter och jag skulle beskriva dem som mer mogna och vuxna än många andra parfymer.

Dofterna växer som allt eftersom och den som först var min favorit har blivit nedputtad från förstaplatsen av en annan som jag inte alls var förtjust i till en början!

 

 
De här parfymerna testade jag:
 
ALL GOOD THINGS
 
 

Helt klart den mest lättsvalda och sötaste doften. Kanske också därför som den var min favorit till en början. Den känns ungdomlig och det är guldglitter i den. Jag tycker det är lite kul med glittret fast samtidigt vill jag inte ha glitter på jobbet och då är det istället störigt.
 
KARMA
 
 
Gillade även Karma på en gång! Det luktar apelsin eller typ tuttifrutti <3 Har den i handväskan och smoschar på lite nu och då. Kort och gott: det här är den som jag använt mest av alla parfymerna.
 
LUST
 
 
 
Okej jag är ganska ambivalent till “lust”. Å ena sidan påminner den mig om mormor och morfars stuga vilket gör mig glad… Å andra sidan känns det inte som att det luktar “gott” utan kanske mer “gammalt” (?) Med det sagt är det här en av de dofter som växt sedan första lukten och den är klart bättre på kroppen än i burken. Trots mitt initiala ogillande har jag faktiskt använt den de dagar som jag kännt mig lite mer “vuxen”.
 
KERBSIDE VIOLET
 
 
Doftar som en blandning av violpistoler och hö. Det känns annorlunda och lite häftigt. Kerbside Violet är också en av den som jag tycker om mer med tiden och jag har den helst när jag bär min jeansjacka (av någon konstig anledning).
 
DEATH & DECAY
 
 
 
Tyckte inte alls om den här först, blä!! Det luktar död och begravelse eller åtminstone gammal tvål! “Death & Decay” var ett passande namn med andra ord!? Förmodligen är det för att den doftar liljor och det är en typisk “tantblomma” som ofta förekommer på begravningar. Men, precis som med “lust” vänjer man sig och nu kan jag faktiskt tycka att den är helt okej.
 

Sådär då var jag äntligen färdig med att testa och recensera de här produkterna. Vad tycker du, har du någon favorit som du vill tipsa om?

Sov Gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

fhyrr november 19, 2015 - 14:15

Hoppas naglarna håller och att du inte filade bort dem

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 14:17

Jag filade ned dem så att de blev kortare efter att jag tagit bilden. Vill inte ha dem alltför långa när jag ska skriver på tangentbordet

Svara
Jenny november 19, 2015 - 14:15

Vilken/vilka produkter kommer du att köpa igen när de tar slut?

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 14:17

Jag kommer helt klart att köpa mask of magnaminty och Lemony Flutter. Sedan gillar jag idén med fasta parfymer även om jag mest använder flytande. Fast kommer nog se till att ha en fast i handväskan. Det är svårt att välja mellan Karma och Kerbside Violet. Violpistolerna känns lite coolare och mer udda men jag får svårta tt bestämma mig.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.