Vad passade bättre som ett avslut på min vintage-vecka än en bussresa med vår veteranbuss?

Vi hann med galet mycket och jag älskar verkligen vår buss för man kan inte annat än bli glad när man åker med den. Eller ja, så länge den håller ihop och inte går sönder är det i vart fall sant…

 
 
Igår var Jessica vår glada busschaufför och hon styrde (tålmodigt) Skräckexpressen till lasergame, gokart, paintball och slutligen en bastuflotte. Allt inom Bodens gränser, visst är det lätt att bli hemmablind?
 
Lasergame

Första stoppet var Area 66 Lasergame. Det som gör detta stället unikt är att det är inne i ett gammalt militärfort. Först är det en låååång gång och 100 meter in i berget har de lasergamebanan .

 
Jag älskar lasergame, utöver att det innebär blacklight som jag är barnsligt förtjust i är det jättekul att springa runt och skjuta varandra med laserpistoler. Man blir aldrig för gammal för det!

Det absolut roligaste den här gången var att JAG VANN STORSLAGET alla tre omgångar! Det var så pass att de andra började skylla på felaktiga utrustningar mm. mm. SÅ KUL!!!

 
 
 
 
Gokart

Efter ett depåstopp på MAX var nästa destination Bodens Gokart. Jag har kört någon gång för jättelänge sedan men har för mig att det inte var särskilt kul för att jag blev mejjad in i däcken hela tiden (om jag inte minns fel?).

Den här gången var det lite mer uppstyrt och jag hade hur roligt som helst! Jag var SÄMST AV ALLA, men jag bjuder på det och skyller inte på att min utrustning var sämre än någon annans… ;-D

 
 
 

Körde med öppen mun och skrattade hela tiden, så kul var det. Det kändes som att det gick hur fort som helst men jag blev varvad av Mikal tre gånger…

 
 
Paintball på Western Farm
 

Vi hade en röd matta och den rullade vi ut när vi kom till Western Farm. De har börjat med paintball och det skulle vi så klart prova på.

 
Det är kul med paintball men till skillnad från lasergame kan det göra ont att bli träffad. Jag fick en kula på armen på ganska nära håll och förutom att det svällde och blev ett rejält blåmärke så skavdes till och med lite av huden bort (!) Paintball är häftigt och man får verkligen en adrenalinkick men det är inget för den som är ömtålig!
 
 
 
 
Bastuflotte 

Efter alla äventyr var vi så klart möra i kroppen, och hungriga! Det blev till att grilla och umgås på en bastuflotte i Buddbyträsket.

Boden visade verkligen sin fina sida till för det var riktigt vackert och mysigt.

 
 
 
 
Johans födelsedagsfest

Jag hade kunnat avsluta där och då på bastuflotten, typ “God Natt och sov så gott jag har haft en fantastisk dag”. Meeeen Johan fyllde år och jag hade lovat att komma på hans fest. Så jag lämnade de andra kvar på sjön och tog en taxi in till stan.

Var så himla trött och tänkte att jag kommer aldrig orka festa nu ju! Hade lite fel där för när Persson ordnat och blandat sina fina special-drinkar kom jag snart igång och hade, åter igen, hur trevligt som helst <3

 
 
Johan har byggt ett vardagsrumsbord av en V8-motor och jag är så sjukt avis på det. Skulle också vilja ha ett sånt bord för det ser så himla häftigt och snyggt ut!
Efterfest hos Ante & Madde

Efter födelsedagsfesten for de andra till Farmen men där tog äventyren ut sin rätt för mig och jag orkade inte följa med på krogen. Jag hoppade av på en efterfest istället. Nog för att det inte var särskilt lugnt där i alla fall för när jag kom in höll de på att bryta arm så att köksbordet knäcktes.

 
En alldeles vanlig lördagskväll i Norrland med andra ord… /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

louisemjonsson november 19, 2015 - 14:19

Just nu har du chansen att synas inför hundratals läsare på min blogg, kika in på Veckans Blogg inlägget Kram!

Svara
reneesmedhult november 19, 2015 - 14:20

Härligt det ser ut att ha varit. Laserdome är ju så kul!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.