Så till det tråkiga som hände idag… När jag och Markus åt lunch på Garniz såg vi hur de utrymde Migrationsverket som har sina lokaler vägg i vägg. Trodde att det var en brandövning så vi satt kvar i godan ro men när vi skulle gå höll polisen på att spärra av området. Tydligen hade en man hällt bensin över sig själv inne på Migrationsverket och hotat att tända på!

 
På Aftonbladet stod det att 10 personer evakuerats från byggnaden men det stämde inte riktigt för parkeringen var ju full med folk så jag kommenterade att vi var fler. Då ringde en reporter upp mig och jag fick berätta vad jag sett. Konstigt att läsa det på nätet sen.
 
 

Tänk vad dumt att vi satt kvar trots att vi såg andra evakuera, men vi var hungriga och sen klagade vi på att “sådana där brandövningar” bara gör att en aldrig tar brandlarm på allvar!? Hade bildats ångor av bensinen så i värsta fall hade det kunnat bli en rejäl explosion men som tur var fick de ut mannen utan att någon kom till skada.

Måste ha varit körigt för polisen för idag fick dessutom två tiggare sin bil sönderskjuten när de låg och sov i den. Inte varje dag som lilla Boden har TVÅ stora rubriker på Aftonbladet, SAMTIDIGT.

Voj voj, sov gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

SaraAldebe november 19, 2015 - 14:30

Usch vad läskigt. Tur att allt gick bra ändå!

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 14:32

Ja fast vi fattade ju inte riktigt vad det var frågan om först. Det var ju skönt att han tillslut lagt ifrån sig tändaren. Inte länge sedan som en kvinna tände eld på sig själv på sjukhuset :-S

Svara
maria.karlsson73 november 19, 2015 - 14:30

Det är verkligen fruktansvärt att det finns en så stark desperation hos människor att de känner att de måste ta till så drastiska åtgärder. Tur att ingen kom till skada och hoppas att personen som mådde så dåligt ändå får stöd och hjälp.

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 14:32

Ja visst är det hemskt! Tänk om han tuttat på vad hemskt det hade varit. Var inte länge sedan det hände på sjukhuset att en kvinna tände eld på sig själv ?

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.