Swedish Blogposts

När Sänds Halv Åtta Hos Mig i Boden?

Nu har jag fått bekräftat att Boden-avsnitten som jag medverkar i kommer att sändas den 12e till och med 15e Oktober!!

 
 
Alltså å vad spännande det ska bli!

Som om det inte vore nog har jag blivit tillfrågad att medverka i Kulturnatta i Boden den 27e augusti. Det känns som något som kan bli grymt kul och jag vill verkligen bjuda er på något extra då, hmmmm. Ska gnugga hjärnceller hela kvällen!

Boden By Night fyller 1 år i Augusti!!

Oj, inte var det slut med glada nyheter där. Boden By Night fyller snart 1 år!? Jag vet visst känns det helt galet men det är sant! Den 12e augusti publicerade jag det allra första inlägget, en musikvideo med Dada Life. Sedan la jag upp det första vimlet den 16e och lanserade Facebooksidan den 18e.

Jag kommer så väl ihåg första kvällen för jag hade ingen aning om hur kameran fungerade (!!) Jag hade lyckats slå på timern mot slutet av kvällen så jag fick räkna ned 10 sekunder för alla som jag skulle ta kort på!! Så sjukt crazy!!!

 
Måste gör ett “Best Of” inlägg när det närmar sig! Kanske är det läge att fira 1-årsdagen på Kulturnatta?

Sen har jag varit med om tråkigheter idag också, men jag tar det i ett separat inlägg senare. Kram på er!/Anna Munkhammar

4 thoughts on “När Sänds Halv Åtta Hos Mig i Boden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.