Den här veckan har jag bestämt mig för att använda de kläder som jag fyndade på secondhand i onsdags. Jag köpte inte så många plagg att det räcker till en hel vecka men gamla kläder är ett väldigt stort intresse så det finns en hel del i mina gömmor att spä ut med…

 
I onsdags var jag ju såååå nöjd. Men, vad var det nu jag köpte igen, totalt bortglömt idag… Fast desto mer spännande att kolla i påsen eller hur?

Först upp är den här virkade spetstoppen som jag betalde hela 25kr för och det kan väl få vem som helst att gapa som en fågelholk ;-o

 
 
Hoppas att den här veckan inspirerar er att kolla in secondhandbutikerna i Boden.Eller, hur tänkte jag nu?? Då blir det ju svårare för mig att hitta guldkornen!? Köp bara nytt för guds skull, gamla trasor är äckliga!!! /Anna Munkhammar

/ Spetstopp – okänt (secondhand) / Linne – Primark (avklippt) / Jeans – Monki / Cowboyboots – HM (New Icons 2013) /  / Halsband – okänt (gåva från Norge) / Örhängen – Pilgrim / Hårklämmor – okänt (köpt på Dollarstore) /

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.