Jag har blivit mer aktiv på instagram på sistone och börjat använda hashtags. På ett sätt är det kul att samköra bloggen med insta och det var ju faktiskt ett av mina nyårsmål också!

 
 

Men vägen till ett gott självförtroende är helt klart inte alltid en spikrak stig och jag känner mig faktiskt nervös över att vissa kanske tycker att jag framstår som fånig och egenkär som lägger upp för mycket bilder på mig själv :-/

Inte hjälper det när man råkar ut för att någon taggar en i ett reklaminlägg för att KÖPA följare! Kände mig direkt som en riktig “attentionwhore”… Har jag varit pinsam nu? Kanske borde jag inte ha hashtaggat “#bloggerstyle”, “#vintagefashion” och “#cowboyboots”?? Fy fan vad töntig jag kände mig 🙁

 

Jag har verkligen en blygsam skara följare på min instagram, det är i princip mina vänner men skulle aldrig komma på tanken att KÖPA följare!! NEJ TACK!

Sov Gott <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

jipet november 19, 2015 - 14:42

roliga är att ingen bryr sig riktigt vad man gör ändå så jag tycker om du det känns bra att hashtagga det så är det bara och fortsätta och skita i vad andra tycker för trots allt är det ju ditt liv och ggör so du tycker helt enkelt!

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 14:43

Nej precis! Man ska inte oroa sig mycket

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.