Så har man för första gången använt leggings. Jag har aldrig varit förtjust i tights och leggings för jag ser så ofta på andra att de dras ut och blir genomskinliga över rumpan (!) Svårt att känna mig bekväm när jag oroar mig över att baken syns genom byxorna utan att jag vet om det.

 
Därför har de legat oanvända i garderoben ända sedan jag köpte dem så tänkte tillslut ge dem till Ida (inte för att hon ska få gå med rumpan bar utan hon har leggings ibland och kanske lite mindre rumpa än mig). Ironiskt nog gav hon mig den här tröjan som passade så bra med tightsen att jag nu vågat använda dem i alla fall!
 
 

Det ser verkligen ut som en skrotgård kring vårt hus men jag kan inte låta bli att tycka att det är mysigt. Det är något som är fascinerande med gubbens rostiga gamla industri-prylar och jag gillar att gå runt och titta på dem. I det läget har han nog ganska tur som lever ihop med mig och inte någon pedant. Fast det kanske går jämt upp om man räknar in mitt nästan obefintliga städningsengagemang…

När jag träffade gubben var jag precis på väg att köpa en egen lägenhet men då beslutade jag mig för att inte lägga något bud och så småningom flyttade vi ihop istället. Ni kan ju tänka er hur “lätt” det var… Jag hade följt bostäder på Hemnet i något år och det här var verkligen lägenheten som hade ALLT jag drömt om, 50-tals kök, balkong, trägolv, ingen insyn, centralt, renoverat badrum och allt till ett rimligt pris…

Dessutom var jag lite skeptisk till att bo i hus för det har alltid känts tryggt med lägenhet för att det inte är lika mycket arbete och oförutsedda utgifter. Tänk att nu har jag bott i huset i nästan precis ett år och jag skulle aldrig komma på tanken att vilja bo i en lägenhet istället!

 
 

Det absolut bästa med hus är känslan av rymd och hur mycket lättare det har blivit med Britt. Vi kan gå ut och hänga på gården utan koppel och känna att vi får vara ifred för oss själva om vi vill <3

Ha en bra söndag! /Anna Munkhammar

Tights – Okänt (Beställt på Aliexpress) / T-shirt – Only / Skor – Aldo /

Du kanske tycker om

6 kommentarer

mee.animal november 19, 2015 - 14:44

Vill också bo i hus <3

Svara
maria.karlsson73 november 19, 2015 - 14:45

Supercoola tights och läcker tröja! 🙂

Svara
lorissalovebomb november 19, 2015 - 14:45

sv: Jag tyckte att det stod Rättika… men det smakade inte så mycket

Jag är väldigt väääldigt pedant, men jag bor i lägenhet så det är lättare att ha allt på plats då ^^

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 14:46

Fast det är ännu svårare att hållaordning på en massa prylar i lägenhet!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.