Sedan jag börjat blogga själv har mitt intresse för andras bloggar växt och jag vill följa fler. MEN, att hitta nya bloggar är som att välja kläder ur garderoben, det finns hur mycket som helst men man “har ingenting att ha på sig”.

Det är helt enkelt svårt att hitta bloggar som jag tycker är så pass intressanta att jag vill läsa dem igen och igen. Ibland gör man det, men så blir inläggen färre och färre och plötsligt har personen lagt ned. 

Några bloggar som jag följer:
 
Jennifers Beauty

Träffade Jennifer på VIP-dagen på Lush och då fick jag också upp ögonen för hennes blogg som uteslutande handlar om naglar. Det är kul att se vad hon hittar på och lära sig av någon som är duktig.

jennifersbeauty.blogg.se

 
A La Maria

Marias blogg är den blogg som jag följt längst. Det var för flera år sedan som hon kommenterade på en blogg som jag hade då och vi började läsa varandras bloggar. Hon är väldigt öppenhjärtig och har gjort en fantastisk viktnedgång under tiden som jag följt henne.

alamaria.se/blogg

 

 
La Linda

Upptäckte Lindas blogg när jag jag surfade in på betterbloggers.se. Hon är tuff och dessutom den första som fått mig att lyssna på podcast! I timmar i sträck har jag hört hennes röst. Hon är bara så peppande på något sätt!

lalinda.se

 
 
Therese Lindgren

Det här är inte en blogg utan en youtubekanal, men märk väl den enda youtubekanal jag orkat engagera mig i. Ska jag köpa smink kollar jag alltid om Therese recencerat det och de gånger jag inte kollat har jag ångrat mig… Hon kan verkligen sin sak och kan få vad som helst att låta roligt.

youtube.com/user/theresejlindgren

 

 
Lorissa Lovebomb

Julias blogg har jag också börjat titta in på efter att hon kommenterat på min blogg. Hennes roliga bloggdesign och glada stil gör att jag går tillbaka och kollar in hos henne ibland.

lorissalovebomb.se

 

 
Linnea och Clooney

Egentligen är det jättekobstigt att jag följer den här bloggen för det handlar om Linnea och hästen Clooney och jag är ju inte direkt intresserad av hästar?? Träffade Linnea när jag gjorde ett jobb åt Tidningen Extra och då började vi prata bloggar. Har bara blivit så att vi kollar in varandras ibland och det är faktiskt ganska kul att läsa om stall och sånt (haha).

http://neapocalypse.se

 
 
Candie

Tyckte att Julia hade en snygg bloggdesign så jag la till hennes blogg bland mina favoritlänkar som inspiration. Hon har en egen stil, är expert på pastellfärgat hår och sätter ofta ihop snygga inspo-kollage.

candie.se

 

Vilka bloggar följer du. Eller är det du som har en blogg som är totalt underskattad? Snälla tipsa mig!!

Trevlig helg / Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

6 kommentarer

mee.animal november 19, 2015 - 14:49

Vad gulligt! Taaack <3

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 14:50

Tack själv 🙂

Svara
candieblogg november 19, 2015 - 14:49

Men gulle du, tusen tack!

Svara
maria.karlsson73 november 19, 2015 - 14:49

Tack snälla Anna för ditt inlägg om min blogg! <3 Det är riktigt roligt att vi fortfarande håller kontakten över nätet trots att vi båda har bytt bloggar ett par gånger genom åren. Nu ska jag länka hit eftersom jag ser att du är aktiv igen och det händer massor med spännande och roliga saker här! Kram! M.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.