Ända sedan jag vaknat känns det som att jag har 7 svåra år hängandes på mina ögonlock.

– och då har jag inte ens festat igår!?

 
 

SÅ, för att muntra upp mig själv kommer här en liten pepplista för idag:

Kommit igång med balsammetoden -och älskar det!

Mitt hår är lent, fräscht, mindre flottigt i hårbotten och det är absolut inga problem att få det rent utan schampo så länge en använder rätt produkter. Yes!

Det är Therese Lindgren som gjorde att jag fick upp ögonen för balsammetoden och sedan har Stina Markan gjort världens hästjobb med att sammanställa en komplett guide till hur en ska gå till väga. Ett stort tack till bägge!

Mamma och pappa är hemma

Okej jag jag har redan blivit sur på pappa en gång men det gick över 😉 Känns som att ordningen är återställd när jag kan fara dit och dricka kaffe igen <3

Det börjar märkas att min blogg blivit större

Jag får mer spännande förfrågningar från företag och allt oftare blir jag igenkänd som “bloggaren”. Det känns så klart märkligt men ändå kul att allt fler i stan känner till Boden By Night. Har ju dessutom google analytics nu så att jag ser hur många som är in 😀

Jag tjänar pengar på min blogg!

Får ju så klart betalt för de frilansjobb som jag gör genom Boden By Night men nu får jag även betalt för sidvisningar här på bloggen tack vare att jag bytt portal till nouw.Det är inte mycket men det är mer än ingenting!

 

Ha en fortsatt bra helg! /Anna Munkhammar

/ Linne – Primark (avklippt) / Byxor – Zitz /

 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

lorissalovebomb november 19, 2015 - 14:55

Vad cooooolt! Jag vill också att min blogg ska bli större Så småningom kanske den blir det.

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 14:56

Men du har väl ändå en stor blogg, finns väl inte så många andra i Jokkmokk? Att min blivit större är ju bara i jämförelse med innan.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.