Jag har MASSOR med “tingeltangel” och krimskrams för när man ledsnat lite på ett klädesplagg kan man matcha det med en annan accessoar så känns det nytt igen.

Här kommer en sammanfattning av några favoriter, kommer självklart på att jag missat ta med mina ringar som jag alltid bär (förmodligen så självklara på handen att jag inte kom att tänka på att de fanns ens). De får vara med nästa gång istället.

 
Retro klockan

New Old Stock som jag älskat sedan dagen jag fick den. Behöver dock byta batteri för det är lite fånigt att spatsera runt med en klocka som inte går, även om en ändå alltid kollar tiden på mobilen. (Citizen)

 

De stora örhängerna

Perfekt när man har en tröja med en lite högre krage, uppsatt hår eller bara är leds på halsbanden! (HM)

 

Den feta ringen

Känns ovant om man har det för sällan men en stor ring höjer coolhetsfaktorn till tusen.Just den här sabeltandadetiger-ringen brukar bita tag i väskan när man ska plocka upp kontokortet, så kom inte och säg att det inte är praktiskt! (okänt, födeseldagspresent)

 

Glasögonen med karaktär

Mörka ringar under ögonen, blek och glåmig, inget smink… Då slänger jag på mig glasögonen så att i alla fall någonting bryter av. Nummer ett fråga som jag som glasögonbärare är less på att höra..? “Är det styrka i dom där?”. Har styrka i mina och vet inte varför men det är bara störigt att jämt få den frågan. Blir alla frågade det eller bara de med “fula” glasögon som mig? 😛 (Ray Ban)

 

Det lilla hjärt-halsbandet

Funkar till allt! Det här har jag alltid på mig som standard. (okänt, doppresent)

 

Det rejäla halsbandet

Just det här är min favorit och det är en stor fågel. Det är maffigt och piffar upp allt från “den lilla svarta” till “den risiga T-shirten”. Älskar den här så mycket att jag köpte två ifall den ena går sönder. Fågeln var också det självklara valet när jag medverkade i TV-programmet “After Work” med Brolle. (Lindex)

 
 
Trevlig lunch!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

tessie.junden november 19, 2015 - 14:57

Riktigt snyggt halsband 🙂
SV: Ja me jag håller helt med dig. Godis + vatten = blääää! 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.