Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje 

I lördags var jag som bekant hos Johanna och hade lite mysfest med henne och hennes syskon Josefin och Julia.

 
 

 
Vi åt sushi och drack vin på balkongen. Ja, och några drinkar blev det förstås också. Johanna är mästare på drinkar och gör alltid supergoda med en sådan lyxig känsla! Jag borde göra ett inlägg med henne om hennes bästa!! (herregud vilken bra idé jag kom på nu bara sådär)
 
 
 
 
Det sjukaste är ändå att hela tiden gick Johanna omkring med ett handbagage på BBB. Det föll sig helt enkelt så att hon och hennes kille bokade en sista minuten resa så att det bara var till att åka mot flygplatsen nästan direkt efter krogen.
 
 
Å, gissa om jag kände mig lite avis?? I Augusti har jag en till semestervecka och då vill jag också åka någonstans. Det är bara det att det inte är särskilt lätt att tajma det med andras semestrar.

Resten av vimmelbilderna hittar ni på duonoje.se

SOV GOTT! /Anna Munkhammar

/ Kavaj – HM / Jumpsuit – Ali Express (okänt) / Döskalleväska – (modifierad med ny axelrem i form av en kedja) /

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.