Hej vänner nu ska det äääntligen fungera med den nya portalen. Det enda som är lite tråkigt är att kommentarerna inte följt med mitt gamla arkiv. Ska höra med supporten ifall det är något som går att lösa för era ord är ju faktiskt en viktig del av den här sidan!

 
Idag har jag jobbat som ett as med alla bilder från helgens vimmel och det känns verkligen som att ungefär det mesta varit emot mig.
 
 

Min dator har crashat

Hamnade efter i arbetet med vimmlerna

Fungerade först inte att logga in på Duo Nöje och ladda upp bilderna

Glömde att jag lämnat bilen i Luleå

Gubbens bil som jag skulle låna gick sönder

Blivit besviken över och “gjort slut” med en nära vän för att få andrum 🙁

Min sista semesterdag är till ända

 

Så nej tyvärr inte så mycket positivt idag och ja jag tycker synd om mig själv, Ibland behöver man väl bara få göra det också? Imorgon ska jag göra en lista med positiva saker för att väga upp och göra mig gladare.

Ska göra ett enkom inlägg om vimmlen för det var två riktigt roliga kvällar. I lördags var jag på sushi-middag hso Johanna och hennes syrror innan jag vimmelfotade på BBB och som vanligt var det supermysigt.

God Natt nu måste jag sova för ska ju jobba klockan 7 imorgon! Voj Voj /Anna Munkhammar

 

/ Linne – Köpt på marknad i London (okänt) / Shorts – HM / Skor – Mammas gamla (okänt) /

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.