Nu ser det lite konstigt ut här och det är för att jag håller på att byta bloggportal precis innan jag ska på fest (lyckad kombo att göra det precis innan eller hur…) och det blev så klart inte färdigt.
 
Hur som helst, allt ska fungera som vanligt när det är klart. Det vill säga, mitt arkiv kommer att följa med till den nya portalen och ni hittar mig på samma adress som förut, bodenbynight.se
 
Det enda som blir bättre är att den nya portalen är lättare för mig att arbeta ifrån vilket jag hoppas ska leda till en bättre upplevelse här på sidan 🙂 Dessutom är jag mindre låst i designen så allt kommer vara mycket snyggare med mindre buggar (hoppas jag). 
 
Ha en kul lördag, själv ska jag på BBB och plåta åt Duo Nöje! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.