Underbart sommarväder igår så jag tänkte att NU händer det. Sista semesterveckan och jag ska spendera den i sol och värme!
 
Köpte till och med en sådan där blasktidning igår som jag sparat till solstolen idag…
 
 
Snacka om antiklimax. Försökte en stund men gick inte att sitta ute för myggen lämnar ingen ifred och sen tilltog regnet allt mer.
 
Inte helt fel då att jag igårkväll upptäckt det här med podcast. Ja jag vet att det har existerat i “några” år men bättre sent än aldrig, eller hur? 
 

 
  
Jättemysigt att lyssna på intervjuer medan man potar på med annat, (eller bara latar mig). Kanske kommer få ett mer städat hem nu när jag kan lyssna på podcast medan jag städar? Fast just det damsugaren låter ju lite för mycket…. 
 
 
Vad är det som fått mig att gå över tröskeln och slå på en podcast då? Jo det är härliga La Linda som skapat nätverket “better bloggers” och pratar med olika bloggare om deras resa. Jag känner ju inte någon annan som bloggar och då är det jätteintressant att lyssna på andra som berättar om sina bloggerfarenheter. 
 
/Anna Munkhammar 
 
/ Byxor – Tiger Of Sweden / Kofta – pappas gamla (okänt) / Skor – mammas gamla (okänt) / Glasögon – Ray-Ban / Paraply – totes /

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Lisa juli 15, 2015 - 17:43

Otur, men det ser mysigt ut ändå!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.