Smäller ihop bilderna från onsdag och lördag i ett inlägg eftersom båda kvällarna utspelade sig på Luleåkalaset.  
 
Onsdagen var lite lyxigare, då drack jag och Johanna goda drinkar på Skybar.
 
 
 
 
Hade föresten på mig samma tröja både i onsdags och lördags fast olika jackor till. Köpte tröjan på Monki när jag och Johanna gick på stan och jag älskar verkligen den!
Efter Skybar tänkte vi gå till Båten men fastnade istället i ett öltält en stund. Där träffade vi lite olika människor, bland annat en Göteborgare som kommit hit för att fiska… Inte bara fisk om jag inte misstar mig helt 😀
 
 
Vid samma bord satt också ett par trevliga Piteåbor. Karln gillade också fiske och hade en häftig tatuering som bevis. För övrigt Thomas på Örnäset Tattoo som gjort den.
 
 
Slutligen tryckte man i sig en Langos… 
Utekvällen blev verkligen ett perfekt avslut på vår shoppingdag och det kändes härligt att faktiskt fira lite på en onsdag!
 
 
Igår förfestade vi i Boden och sen drog vi ett helt gäng till Luleåkalaset. Jag hade lite dåligt samvete för det när det faktiskt hände kul grejer på hemmaplan (som Da Buzz på Allstar). Men Limpan ville till kalaset och man kan inte vara lokalpatriot jämt!
 
Fanns föresten ett “Boden-tält” och DJ Anders Dahlquist spelade för den som ändå ville få sig en bit av Boden trots allt 😀
 
 
 
 
Nu är både jag och Limpan blondiner, som ni ser har jag lila dip-dye. Det är bara en toning från Stargazer som försvinner efter några tvättar. Tur det för jag tyckte det var snyggare utan lila!
 
 
 
 
Slutligen, STACKARS ERIK! Tjatade ihjäl honom om att han måste starta ett band med mig så att vi blir rockstjärnor… Han sa att gitarren tyvärr är på reparation… Hoppas han inte slagit sönder den för att smita undan!?!
 
Sov gott!  Imorgon ska jag göra en “Anna Testar” igen. Kram! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.