När jag startade Boden By Night hade jag en klar bild över att det bara skulle vara en informationssida om Bodens nattliv. Alltså jag skulle samla info om olika events, prova restauranger och fota alla utekvällar. Använde mig av en bloggportal bara för att det är smidigt att ladda upp högupplösta bilder och man får tillgång till hur mycket utrymme man vill gratis, men jag ville för allt i världen inte att skulle bli en “blogg”…
 
 
 
Kul idé eller hur? Och jo den visionen levde länge kvar men när de kallade mig för “Bloggare” i tv fick jag allt lov att inse och erkänna att Boden By Night faktiskt är just en blogg. Vad var det som var så “hemskt” med det egentligen??
Att skriva om och hålla koll på alla events som ska vara i Boden känns överflödigt nu när det nu finns facebooksidor som är så mycket bättre till det (tex. “Det händer i Boden”) samt websidan duonoje.se. Dessutom sitter nästan hälften av alla besökare på andra platser än i Boden (några så långt bort som USA). Intresset för rent informativa inlägg om kommande events är helt enkelt inte lika stort som mina mer personliga inlägg och bilder. 
 
 
Det här är trots allt MIN blogg och dess absoluta huvudsyfte är att JAG ska ha roligt (oj vad egoistiskt). MEN, det är inte lika roligt utan er så ge mig gärna input om vad ni gillar och kanske vill se mer av. Det betyder så himla mycket för mig!
 
 
 
Nu fyller bloggen snart ett år och jag har sammanställt några punkter med vad jag gillar och vad jag vill fokusera på att skriva och jobba mer med. Det vore guld om några av er kunde skriva vad ni tycker och vad jag skulle kunna lägga till (eller ta bort?)
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Tycker du att det var bra punkter eller saknar du något? Vad förväntar du dig och hoppas att få läsa om när du klickar in på Boden By Night? (Det är ok att vara anonym i kommentarsfältet och man behöver inte ange e-mailadress). 
 
Tack till er som tar er tid att svara och hjälpa mig att bli bättre 🙂 /Anna Munkhammar  

Du kanske tycker om

12 kommentarer

Anonym juli 13, 2015 - 21:39

Jag vill se ett inlägg om dina tatueringar!!!!!

Svara
Neapocalypse - en alternativ hästblogg juli 13, 2015 - 22:19

sv; tack för tipset! Ska kika in den sidan 🙂

Svara
Anna Munkhammar juli 13, 2015 - 22:56

Den verkar rätt ny men det kommer säkert mer på den

Svara
ano juli 13, 2015 - 22:50

Mer personligt. Hiss diss. Typ!
Ps älskar dina naglar och din stil!

Svara
Anna Munkhammar juli 13, 2015 - 22:55

Tack för att du säger det för så känner jag också! Låta mer personlighet komma fram och släppa att det ska vara så “rätt, riktigt och neutralt” jämt. Det är mycket roligare för mig också 🙂 Skulle kunna börja med lite hissar och dissar för att röra om i grytan 😀

Svara
Anonym juli 13, 2015 - 23:53

Jag tycker allt du gjort hittills är jättebra och framförallt att du vågar ra ställning och vara ärlig. Hör många ungdomar som pratar om dina inlägg och faktiskt tar till sig bra saker. Älskar din blogg och tror den kommer bli mer spännande nu med mer personliga inlägg ?

Svara
Anna Munkhammar juli 14, 2015 - 15:54

Tack vad glad jag blir! Det hoppas jag också. Å jag blir så taggad att göra inlägg nu 😀

Svara
Anonym juli 14, 2015 - 15:53

Mer bilder i skogen som den högst upp. Älskar din stil och vill se mer av den. Var inte rädd för att verka ytlig, haters gonna hate!!

Svara
Anna Munkhammar juli 14, 2015 - 15:56

Det är svårt att undgå skogen för den är ju överallt här. Tur för mig verkar det som, haha. Men faktiskt är den en fantastisk bakgrund. Tack för pushen, jag håller med att jag borde strunta i om någon tycker att det är ytligt. jag vet ju själv att jag inte är det 🙂

Svara
Sofia juli 15, 2015 - 17:41

Jag älskar det du gör nu! Du har blivit så duktig med bilderna och det blir bättre hela tiden. Nya designen är cool. Älskar att du bjuder på dig själv och är chill när det går snätt =)

Svara
Anna Munkhammar juli 17, 2015 - 00:53

Tack! det är lätt att vara chill, i efterhand…. 😉

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.