Hej vänner, förra lördagen var jag pressfotograf när Måns Zelmerlöw spelade på Western Farm.  Måns var sjukt proffsig och det märks verkligen att han har blivit en världsartist!
 
 
Ni var inte så tokiga ni heller, när jag gick mellan scenen och publikhavet var det så många som ropade efter mig att det nästan kändes som att JAG skulle uppträda, haha! Tur att så inte var fallet, hade nog utrymt stället i så fall…
 
…eller okej jag erkänner, sjöng “Cara Mia” och gjorde en liten dans för Rebecka och Elvira som berättade att de älskat Måns sedan han tävlade med ”Cara Mia” i Melodifestivalen. Kunde inte hålla mig då 😀
 
 
 
Kan en säga att en varit “förband” åt Måns Zelmerlöw nu? B-)
 
 
 
 
 
Jag tyckte det var kul att Måns körde lite andra låtar än sina egna också. Har inte varit något direkt fan tidigare men han var verkligen jätteduktig live. För mig växte han efter att ha hört honom sjunga på riktigt. 
 
 
Det blev en liten spontanutgång för Ida också vilket gjorde mig glad 😀
 
Alla hade inte kommit för Måns Zelmerlöws skull, många var på plats för att se Stacie Collins från USA spela på lilla scen. I synnerhet alla bikers från motorcykelträffen som var samtidigt. 
 
 
 
Som de här två killarna…
 
 
…De skrev “Brothers in arms” i min bok. Jag trodde att det betydde typ “best friends forever” vilket jag tyckte var jättegulligt att de skrev! Men senare blev jag informerad om att “Brothers in arms” är en mc-klubb X-) 
 
Den här glada tjejen träffade jag på toaletten, hon ville prompt att vi skulle ta en Selfie 😀
 
 
 
 
Min kollega Markus hängde också med ut, han är ju min “partner in crime” sedan Duo Nöjes releasefest (eller ska jag säga “brother in arm”?). Hur som helst lurade han mig att rida på tjuren och inte för än efteråt berättade han att han aldrig ridit på den själv!?
 
Jag var LIVRÄDD och flög ju givetvis av tillsist! Kunde inte hejda mig och skrek konstant hela tiden, lagom pinsamt… Jag tror faktiskt att Stacie Collins tog en paus i spelningen under min ridtur…
 
 
Men jag gjorde det, pinsamt eller ej! 
 
 
 
 
Tack alla ni som var glada och gjorde lördagen till en toppenkväll <3 
 
Mer bilder finns i dagens nummer av Tidningen Extra (som även finns på webben, här)
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Sofia juli 5, 2015 - 16:55

Så himla fina bilder 🙂
Håller med om att Måns är bra live, såg han i Västerås förra helgen! 🙂

Svara
Anna Munkhammar juli 6, 2015 - 13:58

Tack. vad roligt, ja man får passa på när det finns möjlighet!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.