Igår var jag och Jennifer som har bloggen Jennifers Beauty på en liten specialvisning i samband med nyöppningen av Lush i Luleå. 
 
 
Krämerna och ansiktsmaskerna på lush både luktar och ser så goda ut att man vill äta upp dem… Tydligen var det några kunder som inte kunnat hålla sig från att provsmaka dem men som tur var fanns det skålar på sidan av med “garneringen” som vi fick mumsa från istället.
 
 
 
 
Den nya inredningen är gjord helt i återvunnet material och det var riktigt snyggt så jag förstår att personalen kände sig stolta. De var jättegulliga och visade oss precis allt i butiken. Jag och Jennifer var där i över två timmar (!) 
 
 
 
De lät oss till och med prova på att göra våra egna badbomber som vi fick med oss hem sen. Det var inte särskilt svårt för “smeten” var redan klar så vi behövde bara fylla två plastformar och sätta ihop dem.
 
 
 
Bomberna vi gjorde heter “Big Blue” och innehåller havssalt, citronolja och bitar av sjögräs. De måste torka innan de är klara men vi satte en färdig i en balja så att vi kunde se hur de kommer att bli.
 

 
 
Det som jag egentligen var mest nyfiken på var Lushs sminkavdelning för den visste jag inte ens att den fanns innan jag googlade Lush inför besöket. 
 
Jag kom dit helt osminkad och fick prova på att använda deras produkter. 
 
 
 
Det som var lite annorlunda för mig var att även ögonskuggorna och läppstiften var flytande. Eftersom jag i regel gör sotade ögon kändes det ovant att lägga ögonskugga i flytande form men de hade fina jordfärger med ett metalliskt skimmer över sig. 
 
Fastnade mer för de flytande läppstiften som jag faktiskt köpte ett av. Det var verkligen jättepigmenterat och den jag valde har en röd-orange färg som skimrar i koppar. Använt det både igår och idag och det sitter bra men jag hade gärna haft en läppenna i en liknande färg. 
 
 
Fick med mig fler saker i en goodiebag efter besöket och så köpte jag som sagt läppstiftet plus en bronzer till benen.
 
Jag har faktiskt redan provat en del av produkterna men jag ska använda dem under en längre tid innan ni får en recension. 
 
 
Ni hittar Jennifers blogg här, hon är asbra på allt som har med naglar att göra: JennifersBeauty.blogg.se 
 
Tack Lush för en fin dag! Nu är det dags att sova gott vänner! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Neapocalypse och tinkerhästen Clooney juni 26, 2015 - 10:53

Åh så trevligt! <3

Svara
Anna Munkhammar juni 26, 2015 - 22:21

Ja det var kul

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.