Imorgon har jag och några andra bloggare blivit bjudna till nyöppningen av Lush i Luleå. Låter som en utmärkt start på min semester! 
 
 
Det som jag verkligen gillar med Lush är att de tydligt tar avstånd från att testa sina produkter på djur! När det gäller mediciner som ska rädda liv har jag viss förståelse för att man kanske måste testa på djur, men det känns fruktansvärt onödigt att plåga djur för kosmetik som bara är till för att göra oss fina. Finns ju trots allt andra schysstare sätt att kontrollera ingredienserna på än djurförsök….
 
….Varför inte testa dem på bloggare till exempel??…
 
…Haha, nej men skämt åsido, förmodligen kommer vi att få prova lite produkter imorgon 😀 
 
Efter att ha förälskat mig i Hurraw! utökar jag faktiskt gärna mitt favoritförråd med någon till produkt som har naturliga ingredienser. MEN, ärlighet varar i längden så ni kan lita på att jag säger vad jag verkligen tycker (vilket bara det i sig känns mest nervöst av allt).
 
Har använt Lushs badbomber, tvålar och massageoljor sedan innan så jag är lite mer nyfiken på deras smink och hårvård som är totalt outforskad mark. 
 
Ska bli spännande att se hur de renoverat hela butiken också!! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Neapocalypse och tinkerhästen Clooney juni 23, 2015 - 22:57

Vad roligt! Varför blev inte jag inbjuden? 🙁 haha!

Svara
Neapocalypse och tinkerhästen Clooney juni 24, 2015 - 08:34

sv, nää det behövs inte, herregud 🙂 Hade varit kul om jag haft en sminkblogg men så viktigt är det inte 🙂 Ska ändå åka till byn nu snart och vet inte när jag kommer hem (förmodligen aldrig…. haha!!!)
Jag tycker också det är härligt att läsa såna bloggar där man är lite halvful en dag och så fin en annan, inte alltid perfekt liksom 🙂 Ger en själv lite självförtroende!!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.