Nej vad roligt jag kollade i mobilen och hittade det här fotot från i lördags natt/morgon. 
 
 
Bilden är tagen 04:19 och solen är ju snart uppe nästan dygnet runt här i norr så ser ut som dag, fast ändå inte. Jag tycker att det blir ett annat häftigtare ljus från solen på nätterna! 
 
Vad jag ville få med på bild var ju så klart min goth-outfit från festen. Var nöjd med den och jag fick också mycket beröm för den.
 
En tjej kom fram och frågade var jag köpt överdelen med skeletthänderna. Det var i en goth-butik i London men minns inte vad det var för märke och har klippt bort lappen. Fast googlade nu och det finns typ nästan exakt likadana på Aliexpress om man söker på “skeleton hand bra” (mycket billigare än min från London!!). Hoppas hon läser här nu!
 
 
Både långkjolen i sammet och korsetten är så pass gamla att jag inte minns var de kommer ifrån och inga lappar är kvar. Kjolen är i vart fall antingen secondhand eller arvegods. Korsetten kommer förmodligen från nätet.
 
/Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

annelie juni 18, 2015 - 23:46

cool stil

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.